Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Clan

RockYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D Stworzyłem klan w The WarZ i chciałbym spytać co on daje ( oczywiście kolega już jest w moim klanie ) . Bo jak wejdę na server nie mam czatu klanowego, odradzamy się w innych miejscach, nie widzimy się na mapie itd. ( pomijając że po 5 min mnie wywala )

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Właśnie klikam f3 i okno klanowego czatu nie pojawia się, a co ze spawnem w tym samym miejscu, da się jakoś ? I co z tym wywalaniem co 5 minut ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Szkoda bo odrodziło nas na dwóch końcach mapy i zanim dojdziemy do siebie to dupa mi do krzesła przyrośnie... Właśnie mnie i mojego znajomego tak wywala po 5 minutach, bez błędu bez niczego, po prostu wywala, loading data files i menu.

P.S Są servery PvE bo kiedyś gdzieś słyszałem że są takowe

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

@up

Akurat wchodzicie na takie gdzie serwery wywalają, Spróbuj też grać na wyłączonej zaporze i firewallu bo może coś blokować

Co do serwerów to nie ma takich ale fajnie bylo by gdyby takie były

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Co do serwerów to nie ma takich ale fajnie bylo by gdyby takie były

No to była by świetna opcja, żeby poogarniać tak na początek, bo tak jak ja dopier zaczynam to właśnie sobie byłem na plaży, podbiega koleś i mnie latarką zdejmuje.

Co do nowego patcha, ma ktoś informacje kiedy wyjdzie, lub jest gdzieś jakaś strona informacyjna ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...